Gyakran ismételt kérdések és azok válaszai:

1Kiktől rendelhető műalkotás a Fotófestőn?
A Fotófestő művészei professzionális, felsőfokú képzőművészeti végzettséggel rendelkező, elismert művésze. Vannak köztük feltörekvő fiatal alkotók és befutott, díjazott alkotók is. Bármelyiküket is választod, biztos lehetsz abban, hogy értékes, profi műalkotást birtokosa leszel.
2Milyen áron lehet rendelni a Fotófestőn?
Minden művésznek más-más díjszabása van, attól függően, hogy milyen gyakorlattal, szakmai elismertséggel rendelkezik. Az alkotások árai természetesen függnek a mérettől is: kis-, közepes és nagyméretű alkotást is rendelhetsz egy-egy művésztól, választásod szerint.
3Vissza lehet-e vonni a megrendelést? És mi van, ha nem tetszik az elkészült alkotás?
A megrendelés alapján a művész elkezd dolgozni a műalkotáson, tehát a megrendelés visszavonására nincs mód. Minden művész profilfelületén láthatóak az alkotó mintaalkotásai. Az elkészült alkotásnak a mintán látható művészi karakterűnek, kidolgozottságúnak kell lennie. Ha ennek az objektív kritériumnak az alkotás megfelel, akkor a megrendelés teljesítettnek tekintendő.
4Visszautasíthatja-e a művész a megküldött fotó megfestését?
Az alkotói tevékenység a művészi szabadság keretei között valósul meg, ezért megilleti a művészt a visszautasítás joga. Természetesen ilyenkor a megrendelő visszakapja a befizetett díjat.
5Mennyi idő, amíg elkészül a megrendelt alkotás?
Mindig tájékoztatást adunk a várható elkészülési időről, amely függ az érintett művész leterheltségétől, alkotói körülményeitől, az alkotás technológiai adottságaitól (pl. az olajfestmény száradási ideje hosszabb, mint az akril festményé). Általában 3-4 hét alatt elkészül az alkotás, 60 napnál hosszabb elkészítési idő esetén külön egyeztetünk a megrendelővel.
6Mennyibe kerül a házhozszállítás?
A házhozszállítás Magyarország területén díjtalan.
7Mi történik akkor, ha fizikai hibája van a megküldött alkotásnak?
A garanciális, jótállási és kártérítési feltételeket a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések határozzák meg. Természetesen egyébként is minden t megteszünk, hogy kifogástalan állapotban érkezzen meg Hozzád a megrendelt alkotás.
8Hová fordulhatok, ha egyéb kérdésem van?
Az Általános Szerződési Feltételeinkben (ÁSZF) további kérdéseidre is választ találsz. Szívesen válaszolunk minden kérdésedre. Várjuk kérdéseidet az info@fotofesto.hu címen is.